Jogvédelem


A Méta Hungary Kft. mindent megtesz azért, hogy ezen internetes weboldalán (www.m-acryl.hu) közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek.

Mindezek ellenére, a Méta Hungary Kft., mint a weblapot üzemeltető kizárólagos jogtulajdonos sem kifejezetten, sem pedig ráutaló módon nem vállal szavatosságot a  weboldalon található információkért, valamint fenntartja magának a jogot arra, hogy előzetes értesítés nélkül bármikor változtatásokat, módosításokat és javításokat hajtson végre, továbbá a weboldalt és az azon közölt információkat részben vagy egészben átalakítsa, megszüntesse, vagy új részeket hozzon létre. A Méta Hungary Kft. nem vállal továbbá semmilyen felelősséget a weboldalon előforduló bármilyen pontatlanságért, hibáért vagy esetlegesen felmerülő hiányosságért.

A Méta Hungary Kft., nem tartozik továbbá felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező veszteségekért, kárért, vagy költségekért, amelyek a weboldal(ak) használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből vagy üzemzavarából, illetőleg a fellelhető adatok bárki részéről való illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, valamint amelyek számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

 

Szerzői jognyilatkozat

A Méta Hungary Kft. www.m-acryl.hu weboldal bármely részének másolásával, terjesztésével, a benne megjelent adatok elektronikus tárolásával és feldolgozásával kapcsolatos minden jogot fenntart.
A Méta Hungary Kft. www.m-acryl.hu weboldalon megjelent minden szerzői mű (videó, kép-fotó, hang, táblázat, grafika, cikk és szöveges tartalom), illetve azok elrendezése szerzői jogi védelem alatt állnak, azoknak - a személyes használatot meghaladó mértékű - bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a Méta Hungary Kft., kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével tehető hozzáférhetővé, illetve másolható a nyilvánosság számára a sajtóban. Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36.§ (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Méta Hungary Kft. fentiekben részletezett feltételeitől eltérően és/vagy azokat sértően használt szerzői jogok, polgárjogi és büntetőjogi következményeket vonnak maguk után.

Tisztelettel:

Méta Hungary Kft

Späť

Galéria

Povedali o nás

Nedávno sme si kúpili do nového domu Vašu vaňu M-Acryl Amanda 180x180 s masážnym systémom Wellness Premium. Veľmi ju máme radi, môj manžel aj ja sme schopní relaxovať v nej každý večer hoci aj hodinu! Hana Gubik, Komarno

Nikdy som si nemyslela, že raz sa do mojej malilinkej kúpeľne predsa len vmestí vaňa.Z rozmerových dôvodov mám teraz chutnú malú vaňu 120x120 cm, do ktorej si deň čo deň sadám s radosťou.Alina Mikle, Galanta